Thursday, September 15, 2011

PARIS!Hey iedereen!

Morgen zijn Lisa en ik officieel een week in Parijs! We hebben al een zalige week gehad, veel mensen leren kennen en bezoek gekregen van Sofie Neven!

Lisa en ik huren een appartement in het 4de arrondissement dat in le Marais ligt. Het is een heel toffe buurt met veel winkeltjes, cafés en barretjes. Hier is dus altijd wel iets te doen! We zijn al heel wat avonden de buurt verder gaan verkennen en een glaasje wijn gaan drinken tijdens de nog aangename nazomer nachten.

Sinds maandag is de introductieweek begonnen. We zijn ongeveer met 40-50 erasmussers die allemaal marketing studeren. De school heet Pôle Universitaire Leonard de Vinci. De school ligt in La Défense, het zakendistrict van Parijs. Het is een heel nieuwe school waar alles heel high-tech is. Je kan er als buitenstaander niet zo maar binnen want er staat constant bewaking en zonder pasje geraak je niet binnen.

De mede-erasmussers vallen tot nu toe allemaal mee. Veel Spanjaarden, wat Zweden, Koreanen, Chinezen, Italianen, Nederlanders, Britten, .... en wij.

Alles is dus dik in orde hier!

Voor nu ga ik het hierbij laten, ik zal af en toe wel een up-date plaatsen zodat, als jullie willen, jullie mijn avontuur in Parijs wat kunnen volgen.

Hieronder wat foto's van de voorbije week. Ik vergeet meestal mijn camera mee te nemen, maar ik zal proberen om dat volgende week wat vaker te doen.

Als je iets wilt vragen of wilt weten, doe maar gerust :)Bissous,

Lauren en Lisa

Uitzicht van op het appartement / View from the apartment

3 comments:

  1. Mais c'est beau ça! Geniet ervan, miss -ik heb een beamer in mijn appartement-! Heerlijk! x,karine

    ReplyDelete
  2. Haha thx! Dieje beamer is echt ons pronkstuk :D en genieten doe ik heel de tijd :)

    ReplyDelete
  3. Hey Lauren! Echt heel leuk dat we je avontuur in Paris kunnen volgen! Ik denk dat je echt een fantastische tijd tegemoet gaat in deze prachtige stad! Geniet ervan! XX Laura

    ReplyDelete